Trendiga hexagoner

Jag har gjort ett kort med trendiga hexagoner till Hobbyworlds blogg idag. Jag har använt sillen till att skära ut formerna ur fina MME-papper.

IMG_6377liten

Jag har fäst kuddarna på lite olika sätt för att det ska bli lite roligare att titta på kortet. Vill du veta vad jag använt till kortet så kika i Hobbyworlds blogg.

IMG_6380liten

Idag hittar ni mig på Scrap & Hobbys nyöppning i Gråbo mellan 11-15. Jag ska dema Cameon för Hobbyworld så om du är nyfiken på den och bor i närheten så titta gärna förbi och säg hej! Scrap & Hobby har öppet ända till 18 så om det är svårt att hinna innan 15 så kan du ju ändå åka och kika på hur fint de fått det i sina nya lokaler istället. Du hittar dem på Gråbo Industriväg 8A. Visst ses vi där?

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s