Jag har scrappat 12×12

Ja, du läste rätt! Jag minns inte när jag senast gjorde en 12×12 LO. Kan det ha varit 1,5-2 år sedan sist? Jag har faktiskt några i ett album från när jag började scrappa. De är inte jättehemska att titta på faktiskt men det var en mödosam process att få ihop dem och inte odelat njutningsfull. Nu har jag kollat massor på youtube och sett mycket inspiration och så hittade jag några skisser som jag verkligen gillade och då tänkte jag passa på. Så jag har knåpat ihop inte en utan hela två LOs! Du behöver inte fråga om jag är sjuk, jag är faktiskt det (igen). Måste vara febern…

IMG_6433

En sak jag upptäckte var att det är mycket enklare att fota kort än LOs. Nåja, lite TLC i Photoshop och det blev ok. Jag hade lite bilder från när sonen och jag var sjuka i scharlakansfeber och vi tillbringade en del tid i scraprummet. Ja, mest när han var sjuk, när jag var sjuk orkade jag inte. Men vi hade det rätt mysigt mellan febertopparna.

IMG_6440

Vi är pysselmyror båda två. Och dottern kanske är ännu värre. Jag har lite bilder på henne med så jag kanske gör en till nån gång. Ja, nu hoppas jag att ingen trillade av stolen för imorgon kommer det en ny LO. Det mesta material kommer förresten från mina Studio Calico-kit. Måste säga att de är galet användbara. Rekommenderas!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s