Kusinbilder

När vi var och hälsade på släkten i Leksand för två somrar sen så passade vi på att rada upp fyra busiga kusiner på bron (trappen för de som inte är från norrland) och skulle ta en fin bild på dem. Det visade sig vara lättare sagt än gjort för fyra busungar sitter inte still på samma gång.

IMG_6428

Jag använde Cameon till titeln, jag älskar de negativa formerna just nu. Och är inte busungarna sötast i världen? De två till höger är mina och de till vänster är storebrors. Idun och John som sitter ute på kanterna är födda samma dag med bara ca 2 timmar mellan dem. David och Viggo i mitten är också lika varandra tycker jag, fast en är mörk och en är ljus. Alla är dock precis lika fulla av bus (och just när bilden togs även fulla av choklad).

IMG_6437

Ja, nu hoppas jag att det inte dröjer två år innan jag gör nästa LO. Med en bra skiss och Cameon till hjälp var det faktiskt riktigt kul! Konstigt, jag har ju jättesvårt för kortskisser. Men det hjälper till att fylla allt läskigt utrymme när man har en skiss. Nu har jag faktist lyckats fylla alla mina plastfickor i mitt enda album så jag får väl skaffa lite nya då… Alltid är det något!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s