Kortonsdag p å SWE

IMG_6473liten

Här är min tolkning av skissen på SWE Scrapbook idag. Jag älskar dessa glasögon som jag hittade i Silhouette Studio, de liknar mina litegrann.

IMG_6475liten

Bibliotekskortet kommer från Amy Tangerine, hon gör de sötaste layered stickers jag sett, jag blir helt kär i dem. Denna har jag sparat på men nu kom den till användning. Sen har jag handsytt lite på kortet också, jag som är så lat ;) Nu berodde det ju på att jag inte hade plats att flytta fram symaskinen så då kanske handsömmen får räknas som lathet? Jag använde lite papper från spillbitslådan, måste försöka tömma lite där ibland också…

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Kortonsdag p å SWE

  1. Jättefint kort! Gillar färgerna och dina fina dekorationer! Glasögonen var snygga! Och Amy stickersen. Har den sistnämnda jag med och den ska sparas till något extra :)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s