Soffmys

Min SWE Scrapbook-kollega Ulrika/LillBlomman har en blogg där hon delar med sig av sina fina skisser. En gång i månaden dyker det upp en ny skiss att tolka på LillBlomman Skissar och så kan man vinna fina priser dessutom. Nu var jag mest ute efter en rolig skiss och månadens var helt i min stil så den använde jag till att göra en LO.

IMG_6522

Jag tycker att det är helt galet svårt att fota LOs och här blev färgerna helt kocko fast jag tog bilden när det fortfarande var ordentligt med ljus och dessutom hade två lampor lysande när jag fotade. Jag tyckte i vart fall väldigt mycket om alla tagsen som fanns i bakgrunden.

IMG_6524

På bilden ligger mina barn och gosar i soffan med ena hunden som också är nedbäddad under en filt med huvudet på kudden. Bästa grejen jag kommit på nu är print and cut-funktionen på Cameon. Då kan jag skriva lite journaling direkt på formen jag tänkt skära ut sen och slipper skriva för hand som jag aldrig blir nöjd när jag gör. Polaroidramarna gillar jag verkligen just nu också, de är roliga att använda till lite både kort och LOs.

IMG_6528

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Soffmys

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s