Skiss v.25

Idag tolkar vi på SWE Scrapbook Helenes fina skiss. Jag har gjort en LO som omväxling, och eftersom jag inte riktigt kan det där med att scrappa LOs än så följde jag skissen rätt noggrant. Jag blev ganska nöjd med resultatet, bilden har jag länge viljat scrappa. Det är mina bröllopsskor som står på ett skåp och väntar på att få bli använda. Ja, eller stod på ett skåp. Nu är de ju använda och jag kan lova att de inte var det minsta bekväma, men ack så vackra ;)

IMG_6444liten

Bilderna blev väl sådär, jag har inte riktigt kommit på knepet med att fota dessa stora LOs utan att det blir konstigt.

IMG_6446liten

Jag tycker att du ska ta och kolla in vad de andra på SWE Scrapbook har hittat på för fint.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s