Trevlig resa!

IMG_6616

Här är ett kort till utmaning 3 på Svensk Scrapbookings Midsommarcrop. Jag använde somriga papper från Echo Park till  kortet. Jag tyckte det blev en rolig effekt att se fiskarna genom det blå våg-mönstrade pappret.

Här öser regnet ned utanför fönstret, det skulle visst regna rejält under morgondagen. Det är allt så att jag blir sugen på att resa långt bort till solen. Men det är ju bättre att det regnar nu än när jag har semester sen. Nu är det i vart fall färdigscrappat för idag. I denna takt hinner jag inte med alla utmaningarna men man vet ju aldrig om jag får ett inspirationsryck sen. De jag hunnit med hittills har varit roliga och jag ser det som en uppvärmning inför nästa helg å jag ska på Orustscrappen. Det var rejält länge sen jag var iväg på en träff så det ska bli riktigt roligt!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s