V årlek

Här kommer en till LO till SS Midsommarcrop. Detta var också en skiss som var i min smak och jag kom mig för att scrappa en bild som jag tycker är så fin. Det är barnen som är ute och leker i vårsolen och de ser väldigt glada ut och himlen är jätteblå.

IMG_6612

Först hade jag tänkt sy rutmönstret men jag använde smala pappersremsor istället. Jag älskar Classic Calico 2-serien. Den är så användbar och funkar som frund till allt. Det är bara att lägga till färg. Här plockade jag upp det gul-orangea i jackan och så lite blå-turkosa toner från himlen.

IMG_6613

Det tar en väldans mycket mer tid att göra LOs än kort men det är roligt också. Fast det går en hel del pynt har jag märkt. Nu tror jag att nästa utmaning är en kortutmaning så förhoppningsvis går det lite fortare att få ihop något nu :) Jag ska försöka plocka ut lite saker jag inte använder så mycket och sälja på Orustscrappen hade jag tänkt. Men det var ju roligare att scrappa :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s