Thank you

Jag har gjort ett kort till SS Midsommarcrop. Det blev ett tackkort till utmaning #4. Jag har inte varit jättestikt med att följa skissen men jag använde huvudformerna; bannerformen plus de två rektanglarna som jag gjorde lika breda som bannern.

IMG_6618

Jag tänkte att man kan lägga i ett litet presentkort i kuvertet eller nåt. Älskar stämpeln som kom i brevlådan idag. Det är en del av ett stämpelkit som man fick när man anmälde sig till en kurs på Studio Calico, den börjar 1 juli och jag ser verkligen fram emot den. Ska även gå en till kurs på Online Card Classes (om jag inte minns fel så börjar den nog samma dag eller där i närheten) så jag får förhoppningsvis massor av stämpelinspiration i sommar! Älskar onlinekurser! <3

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s