Orustscrappen del 1

Igår var jag och Marie iväg till Orust för att scrappa hela dagen. Jag var dit första gången förra året men Marie är mer av en inventarie där ;-) Jag är så glad att hon ser till att jag blir anmäld och får så trevligt resesällskap. Igår stack jag hemifrån vid 7.30 och var hemma ett tag efter midnatt. Jag är smått mör idag men det är det värt för jag hade så himlarns trevligt! Jag har alltid så roligt med Marie och hennes roliga vänner!

Jag var till och med produktiv och hann med att vara med på tre utmaningar, jag gjorde en LO, ett kort och ett litet minialbum. Gjorde ett litet extrakort också eftersom jag tydligen har problem med att läsa instruktioner.

Den första utmaningen jag gjorde var en skissutmaning och man skulle göra en LO med vitt cardstocck som bakgrund och med två foton. Detta är helt galet, jag har aldrig gjort en LO på träff innan och jag vann!!! Det fanns hur många fina bidrag som helst så jag är så stolt att ni fattar inte. Jag fick ett fint kit från Creativica med underbara glittriga pennor, fina papper, cardstock vackra färgade spetsar och blommor. Här är mitt bidrag.

IMG_6625

Jag ska lägga in resten jag gjorde de närmaste dagarna så håll ögonen öppna! '

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Orustscrappen del 1

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s