Orustscrappen del 2

Här kommer mitt nästa alster från Orustscrappen. Man skulle göra ett kort efter en skiss och änvända minst en motivstämpel. Jag missade liksom det sista och sen hade jag ju lämnat typ alla motivstämplar hemma men efter att fått hjälp av tjejerna runt bordet så hittade jag ett par som kunde räknas som motivstämpel. Jag valde min fina skrivmaskin från Hero Arts, den är sorgligt försummad och passade fint i rosa.

IMG_6630

Kolla blingstenen! Jag hittade dem i en av affärerna som var där, de är galet blingiga! Älskar!

Innan jag såg det där med motivstämpeln så började jag på ett annat kort. Det blev till sist så här.

IMG_6628

De fina randiga pappren hittade jag också på plats. De är av Echo Park och jag har sneglat länge på dem. De är helt hysteriskt fina och väldigt användbara. Man kan aldrig ha för många grafiska mönster i sina pappersgömmor, eller hur?

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s