Orustscrappen del 3

Här kommer mitt sista alster från Orustscrappen. Man skulle göra valfritt alster med en papperspåse som vi fick i goodiebagen. Jag gjorde ett minialbum med OAs 9-5 serie.

IMG_6632IMG_6634IMG_6635IMG_6636IMG_6638

Det blev riktigt gulligt, det är jättefina papper och dekos i den serien.

Efter minialbumet kände jag mig rätt färdigscrappad och det var dags att börja packa ihop och rulla hemåt. Det var verkligen en jättetrevlig träff och tiden gick på tok för fort. Nu ser jag fram emot nästa träff som blir SS träff i Karlstad i oktober. Tråkigt är att ingen av mina “träffkompisar” Marie och Terés ska dit. Marie kommer att ha en liten ny familjemedlem att pyssla med och Terés hade inte möjlighet att åka denna gång (vi som “alltid” åker till Karlstad, eller hur vännen? ;) ).Men det är ju alltid roligt folk där och jag möter upp Christine där och det kommer att bli hur trevligt som helst!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Orustscrappen del 3

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s