F ärdigfixat

Nu har vi äntligen fått lite fint här hemma! Köket har blivit lite uppdaterat och vi har numera en diskmaskin! Det har blivit jättefint och pappa och ic har varit jätteduktiga och slitit med det i två veckor. Vi fixade även till scraprummet och satte upp bänkskivor längst med tre väggar så nu har jag mer utrymme, barnen har mer utrymme och ic har också fått en egen plats här så att han kan hålla mig sällskap när han vill. Här kommer lite bilder om nån är nyfiken!

IMG_6659

Här är ic och ungarnas sida av rummet. Skärmen ska sitta på väggen sen när vi hittar igen upphängnings-grejen som är försvunnen. Här kan jag också sitta när jag ska använda Cameon eller redigera bilder och blogga.

IMG_6660

Barnen har sina pennor i burkar som hänger på en tavellist där de kan sätta sina alster om de vill visa upp dem.

IMG_6661

Och här sitter hjag. Jag har nu en plats att jobba på, en plats att skara papper, en bit bänksiva till symaskinen, en för Bigshoten och så en bit för Cameon. Förut har jag hafte gemensam plats för symaskin, skärmaskin, laptop och fått flytta runt allt när jag ska göra nåt. Big shoten har stått akom allt och varit bökig att komma åt. Detta känns jättebra! Jag ska faktiskt också sätta upp gardiner här, har inte varit så sugen innan för jag vill ha in mycket ljus men nu har jag gett mig. Det får bli högt hängande kappor så att det ändå kommer in ljus så att jag är nöjd.

IMG_6663

Vi tog och ställde igen ena dörren för att få plats med lite mer förvaring. Det finns två vägar in i rummet och man behöver ju faktiskt inte båda, de ligger precis bredvid varandra. Har fått en till bokhylla att ställa saker i. Butiksstället fick jag när Forma hantverk stängde, det är perfekt att hänga embellishments på så är det bara att snurra på det för att se vad jag har. Jag glömmer att använda saker som jag inte ser. En sida hänger alla mina spellisar och liknande på också.

Så här såg det ut tidigare.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

9 thoughts on “F ärdigfixat

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s