Scraplifta Mahlin Wiggur

Idag på SWE Scrapbook så liftar vi fantastiska Mahlin Wiggur. Hennes LO var en färgglad med söta små polaroidramar. Jag älskar polaroidramar just nu och jag använde ett papper från Studio Calico där jag skar ut fönstren på en del av polaroiderna och monterade bilder bakom. Jag lät symaskinen jobba och så mistade jag lite med vit mist och stämplade svagt för att plocka upp de elementen från Mahlins LO också.

IMG_6541liten

Mina bilder är tagna med en dålig mobilkamera så det passade bra att göra dem små i formatet så att de inte blev så gryniga.

IMG_6543

I en del fönster monterade jag delar av ett mönsterpapper så att det skulle bli lite färg på LOn. Allt material kommer från Studio Calicos juni-kit.

IMG_6544

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s