V änner, zombies och Pearl Jam

IMG_6673

Jag hittade en så rolig skiss på Lillblomman Skissar-bloggen och tänkte att jag kunde vara med och tävla i julitävlingen där man kunde tolka valfri skiss från bloggen. Blått och grönt är det inte ofta jag använder men det passade bra med bilderna.

IMG_6674

Här kan ni se hur skissen ser ut. Jag tyckte den var väldigt rolig att tolka även om det var lite knepigt, jag och mist kommer inte alltid jättebra överens. Älskar Studio Calicos mist i färgen Pinstripe, den funkar med det mesta och blir inte för mörk.

lillblomman-skiss-2010-juni scrapgalen

Nu tror jag att jag ska ta en bok och lägga mig på gården och se om jag kan fånga några solstrålar kanske. Barnen är på cykeltur med sin pappa och jag har lugnt och skönt här hemma just nu! Hoppas ni har det bra, det har jag!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “V änner, zombies och Pearl Jam

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s