U R the Right Type

IMG_6690

Jag hade lite pappersspill på scrapbordet och jag använde några av dem till ett långsmalt kort. Jag använde träbokstäver från Pink Paislee som är så fina och en stickers från October Afternoon.

Jag är så glad nu, min man är och skjutsar runt svärmor på loppisar. Hon tycker att det är roligt att kolla runt på dem när hon är på  besök och nu ringde maken alldeles precis och berättade att han fyndat en gammal skrivmaskin åt mig för 50 kr. Jag har tänkt ha den till journaling och kort m.m. så nu hoppas jag att vi kan få den att fungera trots att färgbandet var lite uttorkat. Är han inte söt som fyndar åt mig? Jag hade helt glömt bort att jag sagt åt honom att jag ville ha en men han kom minsann ihåg det <3.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s