V älkomstkommitén

IMG_6684liten

Idag är det fägtema på SWE Scrapbook, färgerna är rosa, grön och grå. En ljuvlig kombination som passade bra till ett rätt grönt foto jag hade på Idun när hon tittar ned från trappen när jag kommer hem.

Kika gärna på de andra tjejernas alster på SWE Scrapbook för mer inspiration. Ljusa sommarkvällar är ju som gjorda för att scrappa efter en dag i solen (eller kanske regnet för den delen). Eller så kan man sitta inne och scrappa fast solen skiner, det gör jag idag.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “V älkomstkommitén

  1. Vilken fin layout! Och vilket passande namn på din blogg. Det är ju så det känns ibland. Att all inspiration kommer som ett utbrott! Jättefin blogg!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s