Vem kommer?

Idag är det teknikutmaning på SWE Scrapbook och jag har gjort en LO med en fråga som titel. Jag har scrappat älskade Castor som alltid har stenkoll på vem som kommer och går. Här står han och spanar efter husse tror jag.

IMG_6700liten

Jag såg en LO på Studio Calicos blogg tror jag där de använt den bubbliga bakgrunden utskuren med Cameon och det var så galet snyggt. Jag ville göra en liknande men min blev lite rörig. Jag öser på så mycket och slutar aldrig i tid så jag tycker att min LO blev lite gryllig. Men titeln passade bra och det var roligt att jobba lite med kraft-papper, jag älskar färgen men tycker ofta att mina resultat blir lite mörka när jag använder det. Jag får se om jag kanske gör en till LO med samma bakgrund men håller den lite cleanare, jag tyckte ändå att resultatet blev rätt färgglatt och roligt så helt missnöjd är jag inte, det blev bara inte riktigt som det såg ut i mitt huvud (när blir det egentligen det förresten???).

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Vem kommer?

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s