Bloghop hos En liten butik

This post is in swedish, sorry all my international friends :)

Hej och välkommen till En liten butiks blogghop. Den här veckan bjuder vi er på olika alster med temat "färg i mörkret" och dessutom chansen att vinna ett litet pris i varje blogg. Detta gör ni genom att lämna en kommentar med svar på den fråga jag kommer att ställa. Om ni är riktigt flitiga att kommentera alla inlägg i inspiratörernas respektive bloggar har ni dessutom chans att vinna ett större pris, en färgsprakande godispåse som även den kommer att lottas ut. :)

Så var flinka med era kommentarer, söndagen den 3/11 kl 23.59 är sista chansen att kommentera. Därefter kommer vi att dra vinnare bland alla kommentarer och presentera vinnarna här i bloggen.

Här är länklistan:
21/10 linaliten
22/10 Fnyz
23/10 Ami
24/10 Maya
25/10 Monica

Jag har använt mig av Echo Parks härligt färgsprakande serie Here and now och svart chunky embossing enamel från Stampendous till mitt kort. Stämpeln är min privata och den har jag stämplat och embossat på Vellum.

IMG_8628

Bland alla som kommenterar här i min blogg och svarar på min fråga lottar jag ut dessa fina vellumfigurer från Studio Calico. Ni förstår kanske att vellum hör till mina favoriter just nu ;)

Min fråga till dig är vilken produktkategori hos En liten butik är din favorit?

Lycka till och tack för besöket!

Related articles

Fall kit in three pieces
Hello
Texture paste and Crafters Workshop
Embossed vellum
Early christmas
I've been to Karlstad
Bloom where you are planted
Tutorial for making backgrounds

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

22 thoughts on “Bloghop hos En liten butik

 1. Vad jag tycker mycket om detta kortet! Är det färgerna, den enkla dekorationen eller den svarta ramen som omfamnar alltihop?… Hur läckert som helst!!
  Min favoritkategori hos En Liten Butik är STANSAR. Där har jag shoppat en del de senaste åren! En annan kategori som jag inte hoppar över är REA:n. Där kan man göra riktiga fynd emellanåt! :)
  Kram å trevlig kväll!
  Kicki

  Like

 2. Det här är såååå snyggt och coolt! Gillar färgerna och tekniken du har använt.
  Favorit kategori är nog Övrigt spännande, men det tog ett tag innan jag så att säga hittade den.
  Ha det bra!

  Like

 3. dundercoolt ned svart kant runt.Modernt och fräscht! Jag spanar alltid in topplistan för inspiration. .men gillar MM kategorin och stenciler oxå.

  Like

 4. Vilket underbart kort! Så härligt embossat runt också. Som svar på din fråga säger jag Mixed media. Den kategorin innehåller så många olika saker.
  Tack för inspirationen!

  Like

 5. Så läckert med den svarta “suddiga” ramen runt det knalligt färgade pappret!
  När det gäller favortikategori är det nog oavgjort mellan kategorierna “Mönstrat papper” och “Washi tape” för min del. :)

  Like

 6. Vilket underbart kort! Det är så snyggt med färg och svart. Gillar det embossade runt kanten.
  Jag tycker det är bra med en kategori med nyheter men min favorit är alltid mönsterpapper. Har alldeles för många men kan ändå inte låta bli…

  Like

 7. Hej!
  Fullkommligt älskar Chevron mönstrat just nu så självklart gillar jag ditt kort jättemycket!
  Min favoritkaregori just nu är masker stenciler.
  Kram Mia

  Like

 8. Men OMG…vilket fantastiskt läckert kort!!! Love it!
  Eftersom jag är en flitig användare av blommor så får jag svara “blommigt”. Men det är svåååårt att bara välja en ;)
  Kram Linda

  Like

 9. Vilket läckert kort! Så snyggt med starka färger i kontrast mot de svarta kanterna. Jag gillar verkligen Echo parks papper och dessa inget undantag. :)
  Hm… måste man säga en kategori ;) Färg och kladd men även Mask stencil skulle jag vela säga. Är visserligen rätt ofta in och kollar nyheter när jag kikar runt i butiker :)
  Ha det bäst!

  Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s