DESIGN in PAPERS bloghop

This post is in swedish, sorry to my international readers!

Hej och välkomna till DESIGN in PAPERS kick-off, tävling och blogg-hopp!

Äntligen får jag avslöja en av mina scrappiga hemlisar som jag gått och burit på ett tag nu.  Jag har den stora glädjen att få vara med i det sprillans nya och galet talangfulla designteamet för DESIGN in PAPERS. DESIGN in PAPERS är grossist, så om du som privatperson vill köpa någon av våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare. Men inspirationen ska du såklart inte missa för det kommer massor av den varan i bloggen.

Nu har du chansen att vinna fina priser från DESIGN in PAPERS genom att delta i blogg-hoppen och/eller LIFT-tävlingen. Mer info om tävlingen finns i DESIGN in PAPERS blogg http://www.designinpapers.se/. Du kan även vinna en liten RAK genom att kommentera på min blogg, mer info om det längre ned.

Har du följt blogg-hoppen ska du ha kommit hit från Maries blog. Har du kommit vilse eller om nån länk inte funkar så har du dem samlade här:

Alex

Birgitta

Marie

Maya (du är här)

Petra

DESIGN in PAPERS

Jag fick den underbara serien Wanderlust från Studio Calico att jobba med. Serien består av en riktigt rolig blandning av stilar, allt från grafiska mönster till "handmålade" motiv i härliga färger. Jag har gjort ett par kort för att visa hur snyggt det blir att kombinera papper i serien.

IMG_8883

Det första kortet kombinerar mjuka konstnärliga färgduttar med grafiska illustrationer i svartvitt. Jättesnyggt ihop!

IMG_8886

På det andra kortet har jag kombinerat papper som är mer lika i stilen. Inte lika stor kontrast gav ett mjukare resultat.

Material:

 • American Crafts Dies Amy Tan Plus One
 • Studio Calico Wanderlust 12×12 pad
 • American Crafts Roller Stamp – Dear Lizzy Lucky Charm
 • Studio Calico Essentials Natural Wood Veneer Shapes – Stars
 • Tonic Studios Funky Tape Runner
 • Fjäder die (privat)

Du har också möjlighet att vinna min egen RAK som jag lottar ut bland de som besökt min blogg och kommenterat. Lämna en kommentar innan midnatt den 22 mars så har du chans att vinna lite blandade godsaker ur DESIGN in PAPERs sortiment.

Hoppa nu vidare till Petras blogg och se vad hon har kokat ihop för fint!

Tack för att du tittade in och happy hopping ;) Lycka till!

DiPlogga250px

Related articles

Painted pumpkin
Mixed media card

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

35 thoughts on “DESIGN in PAPERS bloghop

 1. Vad roligt att höra! Hoppas på att få se en kortlift då :) Själv är jag en usel PL-are, det tar mig en evighet att göra ett uppslag och jag är på tok för dålig på att komma ihåg att ta bilder. Men jag önskar verkligen att jag fixade det för sååå roligt att ha kvar albumen sen! Tack för besöket :)

  Like

 2. Jaaa! Visst är det? Egentligen borde det ju inte vara så komplicerat, bara hålla det enkelt och lite tufft. Men så vill man lassa på lite mer och sen vips blev det nåt helt annat. Mitt tips är kontraster och less is more, det blir mer grabbigt så. Tack för att du tittade förbi :)

  Like

 3. Det kommer definitivt att bli flera, jätterolig serie. Det är som flera serier i en då man kan göra så mycket olika stilar med bara ett block. Tack för att du tittade förbi :)

  Like

 4. Tack! Jag älskar färg, försöker ibland dämpa det lite men det är svårt. Skulle gärna kunna göra såna fina vintage-iga kort som du gör men det går ju inte. Jag håller mig nog till det jag kan ;)

  Like

 5. För min egna del har det varit mkt Pl och knappt något kortmakande på sistonde – jag blev jätteglad att få se så läckra, häftiga kort!
  Satte genast igång kortnerven – hoppas jag hinner lifta oxå! Superfina kort!
  Kram
  //Cattie

  Like

 6. Dina kort är lika snygga som alltid, blir tokinspirerad! :) Älskar detaljen med vellumfjädern som skugga på det första kortet!

  Like

 7. Vilka härliga kort! Dom skulle passa perfekt till en tonårskille :) Det är ju toksvårt att pyssla till killar annars…

  Like

 8. Hej! Än så länge har i vart fall inte jag kommit vilse på vägen i denna blog-hopp. Grafiska papper låter trevligt! Ser fram emot att se fler kort från seriens papper!

  Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s