Copic Sweden blog hop

I’m taking part in a blog hop with Copic Sweden, so this post is in Swedish. Feel fre to google translate it if you dare ;)

11066609_953279564705073_60488338347327787_n

Gör som jag – var med på CMS Blog Hop! Blog Hopen pågår 22-29 mars, så färglägg ett alster du med och var med! Utgångspunkten för Hoppen är COPIC MARKER SVERIGE där du länkar in dig via Mr Linky. Snack, frågor och information i övrigt sköts på Facebook som ett EVENT. Passa även på att gå med i vår GRUPP på Facebook där vi snackar och delar med oss av våra färglagda alster. Hoppa runt, kommentera och hälsa på varandra, helt enkelt HA DET SKOJ!

IMG_9848

Jag valde att färglägga den här glada tjejen från Saturated Canary, hon är perfekt till födelsedagskort, bra att ha liggande när barnen ska på kalas. Det var så roligt med att bli inbjuden till den här blog hopen, pennorna har legat försummade rätt länge innan jag började med detta kortet.  Nu är jag igång igen och det är så kul att färglägga!

Jag lyckades klanta mig när jag skulle sätta ihop kortet och tappade en klistrig grej som rev upp pappret så jag räddade det med ett klistermärke på sidan. Det var bara det att jag tyckte det skulle vara snyggt med häftklamrar på klistermärket så jag häftade fast det. Med kortbasen stängd. Typiskt! Fick bända upp klamrarna för att rädda kortet. Jag satte en remsa av det svartvita mönsterpappret på baksidan för att dölja hålen på insidan. Som en bonus blev insidan lite snyggare, men visst är det retsamt att lyckas med sånt? 

Tack för att du tittade förbi här hos mig, jag ser fram emot att hoppa runt och kolla på alla fina alster och kanske upptäcka lite nya bloggar att följa :)

 

Related articles

Coloring with Spectrum Noir mediums
My trip to Stitches
Smile!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

36 thoughts on “Copic Sweden blog hop

 1. Åhhhh vilket fantastiskt gjort i clean and simple stil!!! Precis vad jag gillar. Och färgläggningen är super. Kul att du kommit igång igen.

  Like

 2. Tack så mycket! Jo, det blir definitivt mer, jag är bara lite periodare när det kommer till färgläggning. Men nu är det en färgläggningsperiod och ska bestämma mig för att den ska bli bestående!
  Tack för besöket <3

  Like

 3. Skönt att jag inte är ensam om detta! För det mesta löser det sig ju som du säger och jag gillar inte att slänga nåt påbörjat. Ibland är det som du säger, de bästa ideerna kommer från ett misstag :)
  Kram och tack för besöket!

  Like

 4. Thank you Magda! <3 I totally cheated with the sky. I stamped on a post it and cut out a mask for the stamp, then I used distress ink with an ink blending tool for the sky. I am not good at making backgrounds with the Copic Markers (yet) so this is my go-to method.
  Thank you for stopping by and taking the time to leave a comment :)

  Like

 5. Såå fint och hon ser ju så busig ut med sin ballong😄 jättefint färglagt👍tack för titten och nu hoppar jag vidare💕

  Like

 6. Den stämpeln är verkligen jätte söt och din färgläggning och dekoration har verkligen fångat det busiga. :)
  Men nu blir man ju intresserad av att se hur insidan ser ut ;D
  Kram

  Like

 7. Kul att du är med i blog Hopen :) Ett riktigt härligt kort med mycket glädje i! Kul att hoppa runt och inspireras i era bloggar, får bli fler gånger.
  Kramiz Rozzan

  Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s